Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΚΛΩΤΣΙΑ & ΣΤΟ "ΤΣΙΓΚΕΛΙ" Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ κ. ΑΔΩΝΙΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


«Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας είναι να απευθύνουν προσκλήσεις τα άκρα, που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκλείσει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη φράση «δεν συνομιλώ με τα άκρα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης απεύθυνε καθολικό προσκλητήριο συσπείρωσης δεξιών και κεντροδεξιών υπό τον Αντώνη Σαμαρά  . «Κάθε στέλεχος ...
που υπήρξε κατά το παρελθόν στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ μπορεί να επιστρέψει» 

δήλωσε -μιλώντας στο Mega- ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «τώρα είναι ώρα συσπείρωσης». Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τους κ. Πολύδωρα, Ζώη και Καμμένο, τονίζοντας ότι το προσκλητήριο αφορά και αυτούς.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΝΔ «κάλλιστα μπορεί να είναι πρώτο κόμμα» στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.
«Για να κερδίσουμε όμως, εμείς που προσδιοριζόμαστε ως κεντροδεξιοί, δεξιοί ή νεοφιλελεύθεροι και αντιλαμβανόμαστε πόσο ζημιά για το μέλλον των παιδιών μας και τη χώρα θα ήταν να έρθει στην εξουσία ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, έχουμε την ευθύνη να βρούμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

1 σχόλιο:

  1. ντροπή της ελληνικής κοινωνίας,οποιο πρωην στέλεχος και να γυρίσει στο μαγαζί σας..τις εκλογές θα τις χάσετε εξαιτίας χρυσής αυγής...η μόνη καταστροφη στην χώρα ειστε εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive