Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

"Έπαιξαν ξύλο" στο Νοσοκομείο του Ρίου για την αυτόχειρα

Συμπλοκή στο Νοσοκομείο του Ρίου για την αυτόχειραΝεαρή γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου. Ένταση επικράτησε το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όταν   εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρίου δέχθηκαν επίθεση από συγγενείς Ρομά της νεαρής που βρέθηκε απαγχονισμένη σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν να δουν την νεκρή, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται. Μετά την άρνηση του εργαζόμενου αυτοί εξοργίστηκαν, επιτέθηκαν στον υπάλληλο και  έγινε πανικός. Τελικά εκλήθη η ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να τους απομακρύνει. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη σήμερα το πρωί στην Πάτρα, όταν στα σκαλοπάτια της Δυτικής πλευράς της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου...
από την πλευρά  του Ρίου, βρέθηκε απαγχονισμένη μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών. Το άψυχο κορμί της, είδαν περαστικοί, ενώ ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.Μέχρι στιγμής τα αίτια που ώθησαν τη νεαρή γυναίκα, στο να βάλει τέλος στη ζωή  της, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive