Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Δύο τουρίστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στη Ρόδο. «Γουρούνα» συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. ΦΩΤΟ

Τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Λάρδου-Γενναδίου στη Ρόδο και συγκεκριμένα μπροστά από το λιμάνι της Λάρδου, δείγμα της «εμπόλεμης» κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους του νησιού.
Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο τουρίστες, άγνωστης μέχρι στιγμής υπηκοότητας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, «γουρούνα» συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική και κατόπιν ασθενοφόρο και η αστυνομία, με τους δύο τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με τη Ροδιακή, σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι ο τουρίστας οδηγός της γουρούνας....


Για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του δρόμου, με συνέπεια να δημιουργηθούν ουρές, αφού ήταν απαραίτητο να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στους δύο τραυματίες, που βρίσκονταν καταμεσής του δρόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive