Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙ Τ`ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ; ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΜΟΝΗ. ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ... ΛΟΝΔΙΝΟ!!

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπου ο σεμνός, τίμιος, επιστήμονας παγκόσμιου κύρους, πατριώτης κατέβηκε υποψήφιος, πίστευε -λάθος- ότι οι Έλληνες θα αναγνώριζαν την προσφορά του στην Επιστήμη και θα τον τιμούσαν αναλόγως. Οι "νοήμονες" όμως έλληνες προτίμησαν να δώσουν την τιμητική ψήφο τους τον ... ποδοσφαιριστή Σαγοράκη και στην πότε εδω και πότε αλλού "δημοσιογράφο" Κα Σπυράκη. Όμως τα αστέρια δεν χάνουν ΠΟΤΕ την λάμψη τους. 
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΣΑΙ. Ο Θεός μαζί σου στην προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου και ειδικά των ανθρώπων με Καρκίνο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΦΙΛΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive