Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τι λέει ο αδερφός του δολοφονημένου Κώστα Σγουρού για τον Παπαδημούλη

Τι λέει ο αδερφός του θύματος για τον Παπαδημούλη

«Δεν είμαστε ναζί, είμαστε αριστεροί». Κατά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ξέσπασε ο αδελφός του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού που δολοφονήθηκε άγρια στη Μάνη. Με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη στο Facebook με την οποία χαρακτήρισε «ναζί» τα δύο θύματα της δολοφονίας, ανέφερε ότι

 «Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;»...
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε μάλιστα ότι «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».
Την ίδια ώρα έκανε λόγο και για εμπλοκή και άλλων ατόμων στο έγκλημα, αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο έγκλημα και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι σίγουρα εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία των δύο νεαρών. «Δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του. Είμαστε σίγουροι ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive