Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΧΟΝΤΡΟ "ΧΩΣΙΜΟ" ΣΤΕΦ. ΧΙΟΥ ΣΤΗ Χ.Α.. Για "ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ" και "ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ" Μιλάει. ΒΙΝΤΕΟ

makeleioΕπειδή έχω διαβάσει πολλές μαλακίες από την ώρα που “φουσκωτοί νταήδες” της Χ.Α αποφάσισαν ότι πρέπει να ξυλοκοπήσουν εργαζόμενο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που τον γνωρίζουν και οι πέτρες εδώ και έναν χρόνο στους δρόμους της “φωτιάς”, δύο κουβέντες μόνον θα παραγγείλω στα παλιόπαιδα τα ατίθασα (που έλεγε και ο Τσιφόρος)και βλέπω ότι βράζει το αίμα τους, γιατί δεν έχω όρεξη καλοκαιριάτικα για φραστικούς τσαμπουκάδες, ειδικά για ένα κόμμα που βάλλεται πανταχόθεν, κάτι που συμμερίζομαι απόλυτα: Πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε τα λάθη σας και πάνω από όλα να αναγνωρίζετε τους ανθρώπους από τους πιθήκους....
Το Σάββατο το μεσημέρι επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον βουλευτής της Χ.Α, Ηλία Παναγιώταρο και του είπα ότι καμεραμάν μας θα πάει στη ΓΑΔΑ για την διαμαρτυρία. Μου αντέτεινε ότι δεν θα πρέπει να τραβάμε πρόσωπα οπαδών γιατί οι αριστεριστές τους στοχοποιούν και μετά τους δέρνουν σε ενέδρες στους δρόμους. Το σεβαστήκαμε και ο άνθρωπος του Θεού που πήγε να καλύψει το θέμα, από μακριά προσπάθησε να καλύψει την εκδήλωση. Και μετά ήρθαν οι λαστιχένιοι για τους τσαμπουκάδες.
Τονίζω ότι ουδέποτε ζητήσαμε την άδεια οποιουδήποτε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Όταν μάλιστα μας ζητούν προσοχή στα προσωπικά δεδομένα το τηρούμε απόλυτα. Αλλά ρωτάω: Από μας κινδυνεύετε ρε ανεγκέφαλοι; Πάνω από τα κεφάλια σας στη ΓΑΔΑ, βρίσκεται η Κρατική Ασφάλεια και οι κάμερες της. Όποιοι εμφανίζονται εκεί, φακελώνονται. Ποιος σας λέει ότι αυτές οι φωτό δεν δίνονται “εκεί που πρέπει” από  τους μπάτσους;
Άντε ξυπνήστε που νομίζετε ότι κινδυνεύετε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ξυπνήστε και σταματήστε να ψάχνετε φαντάσματα.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν χρειάζεται κανέναν νταβατζή για να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι εδώ μέσα η μόνη προσταγή μας είναι η αλήθεια. Οι άντρες όταν κάνουν λάθη θα πρέπει να τα αναγνωρίζουν. Καταλάβατε; Αλλιώς έχει πολλούς Πρετεντέρηδες για να πείτε τον καημό σας.
Όσο για τα πιστοποιητικά αντικειμενικότητας και ελευθερίας λόγου νομίζω ότι τα πιο κάτω βίντεο αποδεικνύουν πολλά.
Δείτε την ημερομηνία για να αντιληφθείτε από πότε και από που ο Χίος, έδινε βήμα στον αρχηγό σας όταν όλοι οι άλλοι τον φώναζαν σιχαμένο και του έκλειναν την πόρτα.
Άντε γιατί μου τα πρήξατε…
Σ.Χ

2 σχόλια:

  1. Στέφανε, άργησες κάτι χρόνια για να καταλάβεις τι εστί Χρυσή Αυγή!!!!! έστω και αργά κατάλαβες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.....ΩΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΛΕΩ ΓΩ....

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive