Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Οι πρώτες φώτο & βίντεο από τη ληστεία αξίας 300.000 ευρώ στο Δίστομο

Ένοπλη ληστεία με λεία 300.000 ευρώ σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας, στα Άσπρα Σπίτια Διστόμου. Οι δράστες, 3 άτομα με βαρύ οπλισμό και καλυμμένα πρόσωπα, πήραν μαζί τους και έναν όμηρο, τον ταμία της τράπεζας. Ο άνδρας βρέθηκε σώος λίγη ώρα αργότερα στο Λουτρό Κορινθίας, όπου και εντοπίστηκε το πλωτό σκάφος, με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.  Τα πρώτα πλάνα από το «φουσκωτό» με το οποίο οι ληστές διέφυγαν από την παραλία Διστόμου με προορισμό το Κάτω Λουτρό Κορινθίας:>> 





Real.gr ΠΛΑΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ από realmedialive





Επίσης, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν μετά τη ληστεία βρέθηκε και αυτό, καμένο κοντά στην Αντίκυρα.





Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. 







Οι έρευνες των διωκτικών αρχών εστιάζονται πλέον στην Πελοπόννησο. Από την αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και στον Κορινθιακό κόλπο από περιπολικά του Λιμενικού. Τη ληστεία δεν αποκλείεται να έχουν πραγματοποιήσει άτομα που έχουν σχέση με την τρομοκρατία. Γι' αυτό τον λόγο από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες και ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive