η πρωτεύουσα Βαγδάτη είναι περικυκλωμένη από τους τζιχαντιστές.

Επίσης, στο δεύτερο χάρτη της Daily Mail, βλέπουμε πώς είναι μοιρασμένο τα Ιράκ ανάλογα με έθνη και θρησκείες. Με το πράσινο χρώμα είναι οι αραβόφωνοι Σιίτες, με το κίτρινο χρώμα οι Σουνίτες. Σουνίτες εξτρεμιστές είναι το Ισλαμικό Κράτος. Σουνίτες είναι και το καθεστώς Ερντογάν.

Με το μωβ χρώμα είναι οι Κούρδοι, με το καφέ οι Τουρκομάνοι και με το ροζ μπορείτε να δείτε τους χριστιανικούς θύλακες, κυρίως μέσα στα κουρδικά εδάφη, όπου όταν μιλάμε για Χριστιανούς εννοούμε Ασσύριους, Χαλδαίους, Αρμένιους κ.α. μικρότερες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.