Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αυτοί είναι οι δύο 19χρονοι που κρατούνται για το φονικό στη Μάνη

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μάνη τα σπίτια των δύο κατηγορουμένων οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Όπως προέκυψε το φονικό όπλο, μια καραμπίνα, ανήκει στη μητέρα του ενός εξ αυτών και την είχε μαζί του την νύχτα του φονικού. Όπως φαίνεται όμως οι δύο δράστες...
που ήταν συμμαθητές σε Λύκειο της Καλαμάτας είχαν πάθος με τα όπλα αλλά και τα ακροδεξιά σύμβολα.
Αυτοί είναι οι δύο δράστες Π.Μ. και Ν.Μ.


Στα δύο προφίλ που έχουν δημιουργήσει στο Facebook υπάρχουν φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα ενώ σε συνομιλία ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, του ανέφερε «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».
Ο ένας 19χρονος μάλιστα δηλώνει στο Facebook από το 2012 «λοχίας» στην... Εθνική Ακαδημία του FBI ενώ και οι δύο στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό.
Μάλιστα, όπως γράφει tovima.gr, δίπλα σε μία φωτογραφία που δείχνει τουλάχιστον τρία πυροβόλα όπλα ο ένας εξ αυτών προχωρεί, στις 7 Μαΐου 2014, σε συνομιλία με κάποιον που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ομερτά» σχετικά με την διατρητική ικανότητα των καλάσνικοφ και άλλων όπλων. Ο ένας από τους δράστες αναφέρει επίσης ότι «κάτι που...νες Καλαματιανούς τους τρυπάνε όλα».
Επίσης υπήρχε φωτογραφία με χαρτονομίσματα και κέρματα που ήταν συνολικά 875 ευρώ, όσα δηλαδή, σύμφωνα με πληροφορίες ειχε δώσει ο ένας εκ των δραστών στον Κωνσταντίνο Σγούρο, για να του δώσει αναβολικά χάπια.
Ποιοι είναι οι δυο δράστες

Οι δύο δράστες οι οποίοι μόλις έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια, ήταν συμμαθητές στο σχολείο και όπως και τα θύματα είχαν ιδιαίτερο πάθος με τη γυμναστική και το bodybuilding. Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών του φονικού γυμναζόταν στο γυμναστήριο που διατηρούσε ένα από τα θύματά του στην πόλη της Καλαμάτας. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας. Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Οι δράστες ρίχνουν ο ένας στον άλλον το βάρος της δολοφονίας

Oι δυο δράστες, οι οποίοι αναμένεται να προσαχθούν το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ρίχνουν τώρα ο ένας στον άλλον τα βάρη για τη δολοφονία.
Ο πρώτος που συνελήφθη χθες ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του ήταν αυτός που σκότωσε τον 25χρονο Κώστα Σγούρο και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη, με ένα δίκαννο  που είχε πάρει από το σπίτι του επειδή φοβόντουσαν τα ιδιαίτερα σωματώδη θύματα. Ωστόσο, ο δεύτερος δράστης, που παραδόθηκε τα ξημερώματα ρίχνει το βάρος της δολοφονίας στον φίλο του.

«Παράπλευρη απώλεια» ο Κομμάτης

Από τις απολογίες των δύο δραστών προκύπτει ότι ο Κομμάτης ήταν παράπλευρη απώλεια, καθώς οι δράστες είχαν διαφορές μόνο με τον Κώστα Σγούρο στον οποίο είχαν δώσει 800 ευρώ για να τους προμηθεύσει αναβολικά, τα οποία, όμως, δεν τους παρέδωσε ποτέ. Οι δράστες έκλεισαν ραντεβού με τα  θύματα λέγοντάς τους ότι έχουν ένα πολύ καλό γρήγορο αυτοκίνητο που θέλουν να τους πουλήσουν και για το λόγο αυτό πήγε μαζί ο Κομμάτης που είχε σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων και είχε γνώσεις επί του αντικειμένου.

Η συνάντηση κατέληξε σε καβγά, με τον δράστη που συνελήφθη χθες να λέει ότι σε κάποια στιγμή τον έπιασε ο Σγούρος από το λαιμό και ο φίλος του πήγε και πήρε την καραμπίνα από το αυτοκίνητο, την οποία είχε πάρει μαζί του επειδή φοβόταν τα θύματα που ήταν ιδιαίτερα μυώδη και άρχισε να τους πυροβολεί.

Εσερναν τους νεκρούς για να τους φορτώσουν σε φορτηγάκι

Οσον αφορά τα τραύματα που φέρουν τα θύματα στα σώματά τους και τα οποία στην αρχή εικαζόταν ότι προέρχονταν από ξυλοδαρμό, τελικά, προκύπτει ότι δημιουργήθηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι οι δράστες έσερναν τις σορούς τους για να τις φορτώσουν στο αγροτικό φορτηγάκι του ενός. Μάλιστα, επειδή το όχημα δεν είχε πόρτα και τα πτώματα γλιστρούσαν κατά τη μεταφορά τους στο σημείο όπου τα πέταξαν, οι δράστες τα έδεσαν με σχοινιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive