Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γερμανία (Σαμαράς) vs ΗΠΑ (Τσίπρας) – Η «Μάχη» σε εξέλιξη, κι όποιος αντέξει

20140713_53c23c472a626

Μάχη πολιτικής επιβίωσης και όχι μόνο… Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην ιδιαίτερα θερμό καιρικά, ωστόσο πολιτικά… καίει και ζεματάει. Άπαντες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και δίνουν τη δική τους μάχη με… θέα την εξουσία. Άλλοι για να παραμείνουν εκεί και άλλοι για να την καταλάβουν, την ίδια ώρα που η Ελλάδα σέρνεται ολοένα και πιο μέσα στη… φυλακή των δανειστών χωρίς καμιά ελπίδα επιστροφής....
Τα δύο μεγάλα «στρατόπεδα» που έχουν ριχτεί στη μάχη είναι από τη μία η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που έχει την στήριξη της Γερμανίας (Άνγκελα Μέρκελ) και από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα, που κινείται με τις πλάτες των Αμερικανών (Μπαράκ Ομπάμα).
Και κάπου ανάμεσα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι που συνάπτουν συμμαχίες κατά το συμφέρον τους, με μοναδικό στόχο την παραμονή στην… καρέκλα.
«Ούτε σκέψη δεν υπάρχει για πρόωρες εκλογές…» μεταδίδουν από το Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας να κλείσουν τη σχετική συζήτηση και να ακυρώσουν τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για εκλογικό φθινοπωρινό αιφνιδιασμό. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει τις Εθνικές Εκλογές, αφού άλλωστε αποτελεί και επιθυμία των «κολλητών» Γερμανών. Την ίδια στον ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με τις ΗΠΑ να πιέζουν για αλλαγή της παρούσας ηγεσίας.
Βέβαια τόσο η Γερμανία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στηρίζουν τις επιλογές τους, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησαν τους συγκεκριμένους πολιτικούς και παρατάξεις, αλλά για να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Με τους μεν Γερμανούς να στηρίζουν μέσω του Αντώνη Σαμαρά την σκληρή οικονομική πολιτική που θα κρατήσει την Ελλάδα «σκλαβωμένη» στις ορέξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ και τις δε ΗΠΑ, να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα (αλλά και τη Ν.Δ. με άλλον όμως αρχηγό στο τιμόνι…) για να κάνουν δικό τους τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Γερμανία (Σαμαράς) vs ΗΠΑ (Τσίπρας) – Η «Μάχη» σε εξέλιξη λοιπόν, κι όποιος αντέξει…
Πηγή: Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive