Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ. Η Χάρις Αλεξίου τραγουδά για τις ηρωϊκές απολυμένες καθαρίστριες. ΟΧΙ δεν θάναι και ο, η, το Κονσίτα. Αυτό το πράγμα είναι με τη Βίσση ... Μύκονο

Η Χάρις Αλεξίου τραγουδά για τις απολυμένες καθαρίστριες

Συναυλία συμπαράστασης για τις 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών θα δώσει απόψε, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος, η Χάρις Αλεξίου. Σημειώνεται πως οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται τους τελευταίους 10 μήνες σε καθημερινές κινητοποιήσεις....
Στα μέσα Ιουνίου ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργείου Οικονομικών που ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την επανατοποθέτηση των καθαριστριών που απασχολούνται στο υπουργείο Οικονομικών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, δεν πιθανολογείται -στην παρούσα φάση- ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα των καθαριστριών, αλλά ούτε τα πολιτικά δικαστήρια -όπως είναι ο Άρειος Πάγος- έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν την οικονομική πολιτική του κράτους, η οποία επέβαλε το καθεστώς διαθεσιμότητας στις καθαρίστριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive