Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

"ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ" 5 ΠΟΝΤΟΥΣ Η ΛΗΜΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ.

Απίστευτο! Η Λήμνος "περπάτησε" λόγω... σεισμού
Ναι, οι δυνάμεις ήταν τόσο ισχυρές κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού που έπληξε το νησί ώστε η Λήμνος κυριολεκτικά... περπάτησε και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στο νησί του Αγίου Ευστρατίου Τα 6,8 ρίχτερ του σεισμού που έγινε στις 24 Μαϊου μπορεί να μην δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα, το νησί άντεξε στον σεισμό όμως οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι δυνάμεις ήταν τόσο μεγάλες που ολόκληρη η Λήμνος μετακινήθηκε...
και πλέον βρίσκεται κατά 5 εκατοστά πιο κοντά στον Άη Στράτη. Οι σταθμοί GPS σε Ελλάδα και Τουρκία ... τρελάθηκαν. Δείχνουν ότι οι αλλαγές στο έδαφος είναι μεγάλες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία οι σταθμοί έδωσαν δεδομένα που δείχνουν μετατόπιση του νησιού κατά πέντε εκατοστά προς τα δυτικά. Μάλιστα οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το μεγάλο ρήγμα της περιοχής “έσπασε” με διεύθυνση Ανατολή-Δύση δημιουργώντας το φαινόμενο της μετατόπισης του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive