Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τα επακόλουθα του μνημονίου.... Του Γιώργου Κρικόπουλου

Έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια από την υπαγωγή της Ελλάδος στους όρους του Α’ Μνημονίου της 10ης Μαΐου 2010 – της δανειακής σύμβασης της εθνικής υποτέλειας των 110 δις ευρώ που υπέγραψε η ανάλγητη ελληνική κυβέρνηση με τη τρόικα, με σκοπό την «σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία». Είναι πλέον εμφανές στο μάτι του απλού πολίτη μετά τα άκριτα μέτρα της αυστηρής λιτότητας που επέβαλαν οι "κατοχικές" κυβερνήσεις στην ελληνική κοινωνία, η καταρράκωση της ελληνικής οικονομίας, και ο κόσμος να έχει οδηγηθεί στην εξαθλίωση, στην μετανάστευση και στην καλπάζουσα ανεργία του 28%. καθώς και οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.  Δυστυχώς....
όσοι χάσανε την ελπίδα μέσα στην απόγνωση του οικονομικού αδιέξοδου που έχουν περιέλθει, οδηγούνται σε ακραίες λύσεις δίνοντας τέλος στη ζωή τους για να αποφύγουν τον εξευτελισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive