Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Απάντηση του ευρωβουλευτή της Χ.Α. κ.Επιτήδειου για το διορισμό της κόρης του! ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!"

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά:
Η επιλογή συγγενικού προσώπου Ευρωβουλευτού από άλλον Ευρωβουλευτή ως συνεργάτη, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου δεν συνιστά παρανομία, ούτε παραβιάζει κάποια τυπική διαδικασία. Η κόρη μου δεν κατέλαβε κάποια θέση παρακάμπτοντας επιτυχόντες σε διαγωνισμό ή ανθρώπους που ανέμεναν να διοριστούν με σειρά προτεραιότητας, χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα. Επίσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας και ομιλεί τρεις γλώσσες πλέον της μητρικής. Οι βοηθοί των Ευρωβουλευτών αμείβονται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Επομένως από τους μισθούς τους δεν διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα. Ο Ευρωβουλευτής επιδιώκει να οργανώσει το γραφείο του κατά τρόπο ο οποίος θα εγγυάται την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων του.... Είναι λογικό λοιπόν να επιλέξει άτομα έμπιστα και εχέμυθα. Για τον λόγο αυτόν επιλέγει κυρίως άτομα του κόμματός του.
Σχετικά με τις αμοιβές το δημοσίευμα δεν αληθεύει ως προς το ύψος των αποδοχών. Επειδή έχει περικοπεί παρανόμως η κρατική χορήγηση που έπρεπε να λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, οι Ευρωβουλευτές της δίνουν στο κόμμα σεβαστό ποσό του μισθού τους, ώστε να έχει αυτό τη δυνατότητα να υλοποιήσει μέρος της κοινωνικής του πολιτικής.
Αντιλαμβάνεσθε συνεπώς ότι το θέμα προβάλλεται προς δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και μόνο, προκειμένου να κλονίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων απέναντι στους Ευρωβουλευτές, οι οποίοι μάχονται με σθένος και αποτελεσματικότητα για να προβάλουν στην Ευρωβουλή τα εθνικά θέματα και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη χώρα μας η επιβολή του μνημονίου.

7 σχόλια:

  1. Ελιά ελιά και Κώτσο βασιλιά". Με τη βλακεία και τη ψήφο σας αυτοί μια ζωή βολεύοναται και βολεύουν και τα σόγια τους. Για σας και την Ελλάδα τι κάνουν και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα, άλλο από το να σας δουλεύουν και να σας χρησιμοποιούν: Καιρός να απαλαγείτε από αποθημένα, κόμπλεξ και βλακεία. Ξυπνάτε και δείτε τι είναι καλό για σας και την πατρίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η απαντηση του Στρατηγου και οχι ευρωβουλευτη ειναι για ατομα σαν εσενα!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΈΤΣΙ ΔΥΝΑΤΆ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!!! ΤΟΥΣ ΠΕΊΡΑΞΕ Η ΚΌΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΊΠΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ........ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΊΕΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ...... ΑΡΕ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ ΕΛΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΚΕΦΆΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΎΜΕ ΆΣΠΡΗ ΜΈΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη ποιες επρεπε να παρουν σαν γραμματεις οι ευρωβουλευτες της Χρυσης Αυγης;;;........Την κορη του Δραγασακη και την κορη του Καψη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΕΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ακριβώς Στρατηγέ Εμείς οι νοήμονες αντιλαμβανόμαστε ....................το θέμα προβάλλεται προς δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και μόνο, προκειμένου να κλονίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ορισμένοι θέλατε να βάλει στο γραφείο του στη βουλή την Λιάνα Καννέλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive