Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Πέθανε ο πλουσιότερος Γερμανός της αλυσίδας σουπερμάρκετ Aldi, Καρλ Αλμπρεχτ

Απεβίωσε ο πλουσιότερος Γερμανός, συνιδρυτής της AldiΠέθανε την προηγούμενη Τετάρτη ο Καρλ Αλμπρεχτ, συνιδρυτής της γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Aldi και πλουσιότερος Γερμανός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η εταιρεία του. Ο Καρλ Αλμπρεχτ ίδρυσε τα Aldi μαζί με τον αδελφό του Τεό μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και όταν πέθανε σε ηλικία 94 ετών ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γερμανίας με περιουσία σχεδόν 26 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Χθες εκπρόσωπος Τύπου του δήμου του Εσσεν ανακοίνωσε ότι η κηδεία του Καρλ έγινε τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η επωνυμία Aldi αποτελεί συνδυασμό των λέξεων Albrecht και Discount (έκπτωση), ενώ από το 1960 η εταιρεία...

είχε χωριστεί σε δύο τμήματα με το ένα να καλύπτει τη βόρειο Γερμανία και το δεύτερο να καλύπτει τη νότιο Γερμανία. Ο Τεό Αλμπρεχτ είχε διεύθυνε την επιχείρηση στο βορρά και ο Καρλ στο νότο. Η Aldi Sued του Καρλ Αλμπρεχτ διαθέτει περίπου 1880 καταστήματα και σύμφωνα με αναφορές του γερμανικού Τύπου το 2012 είχε πωλήσεις ύψους 15 δισ. ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive