Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!! Η ΔΕΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΠΛΕΟΝ 56 ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι της 56χρονης
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ , ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΘΥΜΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;;
Η ΔΕΗ προχώρησε στην επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι της 56χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή όταν σταμάτησαν τα μηχανήματα υποστήριξης καθώς η επιχείρηση διέκοψε την παροχή στο σπίτι της. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ παρουσία της Αστυνομίας προχώρησε στην επανασύνδεση στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, 24 ώρες μετά την διακοπή της ηλεκτροδότησης. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς αλλά και οι άνθρωποι της γειτονιάς που χειροκρότησαν ειρωνικά....
Με δάκρυα στα μάτια άνθρωποι που έζησαν το δράμα της κατάκοιτης εδώ και χρόνια γυναίκας μίλησαν για τον αγώνα ζωής που έδινε η γυναίκα εδώ και χρόνια απέναντι στην ασθένεια της με θάρρος και τόλμη. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν στην ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σε λίγο στο Ηράκλειο, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive