Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ

Με δήλωσή του ανεξαρτητοποιήθηκε ο Καπερνάρος-Με 15 μένουν στους ΑΝ.ΕΛ
Ένας ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΚΟ του κόμματος του Πάνου Καμμένου.
Ο λόγος για τον Βασίλη Καπερνάρο ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καπερνάρος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδίκησε το δήμο Αθηναίων με τη στήριξη των ΑΝΕΛ. 
Ο συνδυασμός του έλαβε 3,56% και έβγαλε μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο. 
Οι απώλειες ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο. 
Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις του Κώστα Μαρκόπουλου και του Γιάννη Κουράκου τον Δεκέμβριο του 2012, η επόμενη απώλεια για τους ΑΝΕΛ ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος του τον Γιώργο Νταβρή, ο οποίος...
δεν είχε προσέλθει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις 13 Ιανουαρίου.
Ο Γιώργος Νταβρής, τότε είχε στείλει επιστολή στον Πάνο Κομμένο στην οποία εξηγούσε τους λόγους που δεν προσήλθε στη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ στην επιστολή του έκανε λόγο για συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον του.
«Εχουμε μια μόνο απώλεια, ο κ. Νταβρής διεγράφη από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του», είχε δηλώσε τότε ο αρχηγός του κόμματος των ΑΝΕΛ, μετά την ομόφωνη απόφαση της ΚΟ για τη διαγραφή του κ. Νταβρή.
Ακολούθησαν στα τέλη Μαρτίου η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Γιοβανόπουλος οι οποίο ανεξαρτητοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ στις 23 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive