Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί αυτονομιστικό κόμμα στη Θράκη

Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί
αυτονομιστικό κόμμα στη Θράκη

Τα... ρέστα της παίζει η Άγκυρα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές προκειμένου να επιτύχει στις κάλπες το πείραμα της καθόδου αυτόνομου μειονοτικού συνδυασμού στη Θράκη... Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», πράκτορες της Τουρκίας με αυτοκίνητα που φέρουν συμβατικούς αριθμούς πινακίδων της γειτονικής χώρας αλωνίζουν στις πομακικές περιοχές και εξαγοράζουν ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους:...
σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε οικογενειακές ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια.
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών είναι σαφείς και συγκεκριμένες: ο Τούρκος πρόξενος, Ιλχάν Σενέρ, έλαβε αυτές τις μέρες τρία τσεκ με έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive