Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Πατριάρχης Κύριλλος: Κανείς δεν μπορεί να καταστρέψει την Αγία Ρωσία

Πατριάρχης Κύριλλος: Κανείς δεν μπορεί να καταστρέψει την Αγία ΡωσίαΜηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο πατριάρχης της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας, Κύριλλος, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν ούτως ώστε κανείς να μην μπορέσει να καταστρέψει «την Αγία Ρωσία», όπως είπε. 
«Πρέπει σήμερα να προσευχηθούμε για τους Ρώσους πολίτες που ζουν στην Ουκρανία, προκειμένου ο Κύριος να φέρει την ειρήνη στο ουκρανικό έδαφος και να βάλει τέλος στα σχέδια εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν την Αγία Ρωσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Κύριλλος. 
«Αυτό έχει γίνει πολλές φορές στην ιστορία και κανείς δεν το κατάφερε ποτέ», πρόσθεσε ο ίδιος και κατέληξε: «Η Ουκρανία είναι πολιτικά μια ξένη χώρα, όμως πνευματικά και ιστορικά δεν ήταν ποτέ έτσι. 
Είμαστε ένας λαός ενώπιον του Θεού, έχουμε την ίδια ορθόδοξη πίστη, ό,τι και να πιστεύουν εκείνοι που λένε ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει σε άλλες θρησκείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive