Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Εδω που τα λέμε έχουν κάποια δίκαια. Ούτε ο "Αναπληρωτής" Πρωθυπουργός Βενιζέλος, ούτε καν ο εμπνευστής Κεγκέρογλου είχαν ενημερωθεί για την "στέγαση των αστέγων"

Νέα εστία ενδοκυβερνητικής τριβής φαίνεται ότι άναψαν οι χθεσινοβραδινές διακηρύξεις του πρωθυπουργού για τους αστέγους. Οι ανακοινώσεις του Αντώνη Σαμαρά αιφνιδίασαν το ΠΑΣΟΚ, στελέχη του οποίου εμφανίζονται οργισμένα από την κίνηση αυτή. Όπως υπογραμμίζουν από το ΠΑΣΟΚ, κανένα στέλεχος του κόμματος, είτε της  κυβέρνησης που προέρχεται από το κόμμα δεν ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία να ανακοινωθεί το πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για τους  αστέγους. Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κάνουν λόγο για αδιανόητο «μικροκομματισμό» και «λογικές Μαυρογιαλούρου», ενώ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ έγινε έξαλλος με αυτή την πρωτοβουλία  της ΝΔ.  Προσθέτους  επίσης πως τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του  κυβερνητικού σχήματος. Επιπλέον τονίζουν πως για τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να είχε  ενημερωθεί τουλάχιστον ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, που  χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive