Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στο Κορωπί. Ο Πρόεδρος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει πια Ευρώπη προτιμά: Την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία κουμάντο θα κάνει η Α. Μέρκελ, ή την Ευρώπη της δικαιοσύνης και της ισότιμης συμμετοχής ελευθέρων και κυρίαρχων κρατών...

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε λεπτομερώς στην άνοδο του ευρωσκεπτικισμού στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Ε.Ε αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά τη δύναμή τους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στην πατρίδα μας, οι ευρωσκεπτικιστές εκπροσωπούνται από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της ευρω-ομάδας, με Πρόεδρο τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος στη Βρετανία αυξάνει σημαντικά τη δύναμη του.
Κάλεσε δε τους πολίτες οι οποίοι ανήκουν στον χώρο της ευρύτερης δεξιάς και αισθάνονται «άβολα» στα κόμματα που ανήκαν, να πλαισιώσουν τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, που αποτελεί το μόνο γνήσια πατριωτικό κόμμα.
Αναφερόμενος στη Ν.Δ τόνισε ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Ν.Δ των Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, 

όσον αφορά δε στην «πρόσκληση» που του απεύθυνε ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι αυτός δεν «χωρά» εκεί, καθώς ούτε κλέφτης είναι, ούτε ψεύτης, ούτε προδότης, όπως δήλωνε παλιότερα ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης με δηλώσεις του.
«Ας καθίσει ο κ. Γεωργιάδης εκεί που βρίσκεται και νιώθει άνετα. Εγώ δεν χωράω εκεί, γιατί ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κλέφτης, ούτε προδότης» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive