Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μεγάλη ημέρα η αυριανή. Η Αθήνα σημαιοστολίζεται εν τη αναμονή αφίξεως της Αγγελικής. Του Γ.Κρικόπουλου

Ο Αντώνης προετοιμάζεται πυρετωδώς να παρουσιάσει την Αθήνα ως μια πόλη πρότυπο τάξης και νομιμοφροσύνης.
Για την επίτευξη του στόχου, εκτός των ολίγων αστυνομικών μέτρων, χρειάζεται και η συμμετοχή των Αθηναίων πολιτών, που βεβαίως με μεγάλη τους χαρά δέχτηκαν την συμμόρφωση και συμμετοχή τους στην απαραίτητη προετοιμασία.
Κατ επέκταση η Αθήνα αύριο θα είναι μια πόλη ΠΡΟΤΥΠΟ!!
Στην ουσία τώρα ο Αντώνης αύριο περιμένει τα εύσημα απο την Αγγελική και η οποία με μεγάλη της χαρά θα τα δώσει απλόχερα.
Πως είναι δυνατόν να γίνει και διαφορετικά άλλωστε???
Τα γερμανικά συμφέροντα , προστατεύθηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και επίσης υπήρχαν και μεγάλα κέρδη απο την διαχείριση της κρίσης στην Ελλάδα μας....


Επίσης ο Αντώνης και μέχρι την διενέργεια των εκλογών θα λαμβάνει καθημερινά παρόμοια εύσημα και διθυράμβους άρθρων απο τον ντόπιο (καθεστωτικό) και ξένο τύπο.
Μην ξεχνάμε ότι απο σήμερα έχουμε βγει και στις αγορές.
Τεράστια επιτυχία....ξεχάστε τις αυτοκτονίες,ξεχάστε τις κατασχέσεις,ξεχάστε τις κλειστές επιχειρήσεις,ξεχάστε τα παιδιά σας που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν για ένα πιάτο φαΐ, ξεχάστε την ανεργία που καλπάζει στο 28%, ξεχάστε και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς κάθε μήνα , ξεχάστε την φτώχεια σας.

Αύριο θα μας πούνε ότι ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive