Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Παρά τις εντολές Σαμαρά για Μιχαλολιάκο στον Πειραιά κι άλλος Υπουργός τον "γράφει" κανονικά. ΜΠΑΧAΛΟ;

varvitsiotisΜετά τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, που παραβρέθηκε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μώραλη για τον Δήμο Πειραία, και δεύτερος υπουργός γύρισε την πλάτη στον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ. στηρίζοντας τον συνδυασμό «Πειραιάς - Νικητής». Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά, λέγοντας ότι «πολιτικά δεν στηρίζεται από καποιο χώρο, από κάποιο κόμμα. Αυτό όμως το οποίο σημειώνω είναι ότι είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιό του.» λαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό σαφείς αποστάσεις από τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ξεκίνησε λέγοντας ότι....
 «Εγώ ψηφίζω στη Γλυφαδα και είμαι και Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι στον Πειραιά υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, υπάρχει ο κ. Δρίτσας, υπάρχει η κυρία Ρεπούση.» και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχει κάνει ένα σοβαρό έργο ο νυν δήμαρχος και νομίζω ότι αυτό που πάει να εκφράσει η καινούρια υποψηφιότητα του κ. Μώραλη πολιτικά δεν έχει απόληξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive