Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΦΩΤΟ – Χτύπησαν με ρόπαλο στα Εξάρχεια τον συγγραφέα και αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “Ελεύθερης Ώρας” Ησαία Κωνσταντινίδη.

isaias-konstantinidisΝοσηλεύεται με κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις. Του είπαν: “Σταμάτα γιατί θα πάθεις χειρότερα…”Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά”, καταγγέλλει ο ίδιος!!!! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η υγεία του όπως ενημερωθήκαμε δεν διατρέχει κίνδυνο....Από φίλους του δημοσιογράφου ενημερωθήκαμε ότι ο ροπαλοφόρος τον πλησίασε άνανδρα από πίσω και του είπε: “Είσαι ο Ησαίας; Σταμάτα να γράφεις και να μιλάς γιατί θα πάθεις χειρότερα” και αστραπιαία τον χτύπησε στο κεφάλι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια.

isaias
Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε: “Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά. Δεχόμουν απειλές συνέχεια. Πρέπει να φύγει αυτός ο πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνος”.

1 σχόλιο:

  1. Να μάθετε να γράφετε την πλήρη αλήθεια. Ο κύριος ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα των Πολύδωρα-Ζώη, ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive