Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

AΓΡΙΝΙΟ. Ελεύθερος ο άνεργος που μούτζωσε -ν`αγιάσουν τα χέρια του- τους επίσημους

Ελεύθερος ο άνεργος που μούτζωσε τους επίσημους
Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος άνδρας, ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου, διότι έκανε χειρονομίες, προς την εξέδρα των επισήμων, κατά την διάρκεια της παρέλασης. Ειδικότερα, ο άνδρας πλησίασε την εξέδρα και αφού μούτζωσε τους επισήμους αποχώρησε. Όμως κατά την διάρκεια της αποχώρησής του, τον πλησίασαν αστυνομικοί και αφού τον ακινητοποίησαν, τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με...
πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, διότι κανείς δεν υπέβαλε εναντίον του μήνυση, αφού το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε είναι κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπάγγελτο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο 56χρονος αποφάσισε να προχωρήσει στην συγκεκριμένη ενέργεια, διότι όπως ισχυρίστηκε αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive