Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΘΛΙΕ ΤΟΜΣΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΣΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ... ΚΑΜΑΚΙ; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΕ!


ΟΧΙ , ΟΧΙ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. (ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΠ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ... ΦΗΜΕΣ!) 

Έτσι γινόταν την περασμένη Κυριακή η σκληρή διαπραγμάτευση σε γραφείο του υπουργείου Οικονομικών. Με μπύρες, σουβλάκια, κοψίδια, πολύ φλέρτ και ίσως τύφλα στο μεθύσι…

Το δικό τους προσωπικό δράμα βιώνουν οι εκπρόσωποι των ευρωπαίων δανειστών κάθε φορά που έρχονται στη χώρα μας για να δώσουν εντολές στους έλληνες υπουργούς και να επιβάλλουν νέα απάνθρωπα μέτρα στον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, που φέρνει κατά αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα η «KontraNews» οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα… επίπονες.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από την τελευταία επίσκεψη των τροϊκανών στην χώρα μας και έχει ληφθεί την περασμένη Κυριακή, σε κάποιο γραφείο του υπουργείου Οικονομικών. Εκεί όπου υποτίθεται ότι γινόταν η σκληρή διαπραγμάτευση και το «μποξ» μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.

2 σχόλια:

  1. Φαντάσου πόσο ηλίθιοι ή δοσίλογοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε...ούτε μεθυσμένους δεν μπορούν να τους τουμπάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive