Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!! Διέσχισαν όλη την Ελλάδα για να δουν τον Κυρ. Μητσοτάκη οι σχολικοί φύλακες. ΒΙΝΤΕΟ

Διέσχισαν όλη την Ελλάδα για να  δουν τον Κυρ. Μητσοτάκη οι σχολικοί φύλακες

Μόνο μηχανές και όχι με αυτοκίνητα συνεχίζουν την πορεία τους προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έπειτα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία - Κλειστή η Σταδίου. Στην Αθήνα έφτασε η αυτοκινητοπομπή των σχολικών φυλάκων κατά της διαθεσιμότητας, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη από την Αλεξανδρούπολη, περνώντας από πολλές πόλεις της χώρας. Το «Καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής"... όπως ονομάζεται, έφτασε το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ (Καρόλου 24) και συνέχισε μαζί με καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  Η αστυνομία, όμως, αρχικά διέκοψε την πορεία στο ύψος της Δεληγιώργη, καθώς έχουν εντολή να μην πραγματοποιηθεί καμία πορεία μηχανοκίνητη ή με αυτοκίνητα στο κέντρο. 

Έπειτα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία οι διαδηλωτές ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις εκ νέου την πορεία προς το υπουργείο μόνο με μηχανάκια και όχι με αυτοκίνητα. Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές έχουν φτάσει σύνταγμα. Κλειστή είναι η Σταδίου, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν, επίσης, μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «διαθέσιμοι» πρώην εργαζόμενοι στο Δημόσιο και μέλη του ΠΑΜΕ. Στην πορεία μάλιστα, βρίσκονται και εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Coca-Cola στη Θέρμη, οι οποίοι αντιδρούν στη μεταφορά του στη Βουλγαρία.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των καθηγητών στο συλλαλητήριο η ΟΛΜΕ κήρυξε δίωρες στάσεις εργασίας 12 – 2 μμ και 2 – 4 μμ.

Οι σχολικοί φύλακες διαμαρτύρονται για τις διαθεσιμότητες, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις αλλαγές στο κοινωνικό κράτος και την παρουσία της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive