Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΑΡΤΕΣ EKTEΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΤΑΡΤΕΣ EKTEΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟΈνας ηγέτης των σύριων ανταρτών ονόματι Abhab Hamad Kassim Nassouh συνελήφθη επ΄αυτοφόρω από τους ίδιους τους άντρες του να συνάπτει σχέση με την εγγονή του, την κόρη της κόρης του 
,σάρκα από την σάρκα του.Το παράνομο ζευγάρι ξετρύπωσαν στην ερωτική του φωλιά σε κάποια χαλάσματα οι αντάρτες και βιντεοσκόπησαν την στιγμή της σύλληψης η οποία αναρτήθηκε ως βίντεο στο youtube από τους ίδιους . Τη μαγνητοσκόπηση έκανε κάποιος εμφανιζόμενος ως Mohamed Rachid ο οποίος και δήλωσε ότι σκότωσαν τον ιμάμη ως εγκληματία πολέμου.
Ο σάτυρος ήταν αρχηγός μιας τρομοκρατικής ομάδας....

της επονομαζόμενης “οι πολυαγαπημένοι των συντρόφων του Προφήτη” αυτή η επωνυμία δεν ήταν απλά μια επινόηση αφού ο αδίστακτος δράκος αντάρτης ήταν ο ίδιος ένας ιμάμης,ιεροκήρυκας.
Οι ίδιοι οι άντρες του τον εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες στη συνέχεια μιας ευσύνοπτης ανάκρισης και υποτυπώδους δίκης.Καθώς τον ρωτούσαν επίμονα τι ακριβώς έκανε καθώς χρονοτριβούσε να ντυθεί με θράσος απάντησε ότι έπαιρνε χρόνο για απόλαυση.Δυστυχώς το ίδιο απάντησε και η κοπέλα που προφανώς ήταν θύμα παιδεραστίας και που επέμενε να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά της.
Τόσο ο αιμομίκτης δράκος της συριακής “ένοπλης αντιπολίτευσης” όσο και η κοπέλα που αποτελούσε πλέον μίασμα κατά τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις τους δολοφονήθηκαν από τους αντάρτες.(Πηγές: dampress, alkhabarpress , Allain Jules) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive