Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ευτυχώς ο κόσμος έχει κριτήριο Νότη μου. Εκτός αν -όπως λέγεται- πάει για αρχηγός της Χ.Α. οπότε αλλάζει το θέμα

Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνεπάγεται ότι πρέπει να προσέχεις την εικόνα σου. Και να βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου (στο όσο έχεις τέλος πάντων) πριν μιλήσεις.
Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είχαμε την απαίτηση να ήξερε το παραπάνω ρητό αλλά μπορούσε να γνωρίζει το «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς». Αυτός προτίμησε να αποκαλύψει στον κόσμο τις πολιτικές του πεποιθήσεις – μέχρι εκεί είναι δημοκρατικό του δικαίωμα, αν και ο ίδιος προφανώς δεν πιστεύει στην δημοκρατία.
Δεν έμεινε εκεί όμως. Συνέχισε να προκαλεί με το παραλήρημά του υπέρ της Χρυσής Αυγής και επέκτεινε τη «ρητορική» του ακόμη.... και από την πίστα του μαγαζιού που εμφανιζόταν.
Χρησιμοποίησε μάλιστα αρκετές προσβλητικές εκφράσεις ακόμη και προς το κοινό που πλήρωνε για να τον ακούσει, με αποτέλεσμα ο κόσμος να του γυρίσει την πλάτη.
Οι κρατήσεις στο κέντρο λιγόστευαν όλο και περισσότερο και το αποτέλεσμα ήταν ο επιχειρηματίας να αναγκαστεί να  κατεβάσει το σχήμα και να βάλει λουκέτο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΑΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive