Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΧΡΥΣΗ" ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΝ ΑΥΓΗ... Γράφει ο "ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ"

Κάποια "πουλάκια" που κελαηδούν την ..."αυγή" μόλις "χρυσίζει" μου είπαν ότι το βράδυ της Παρασκευής μαζεύτηκαν σε γνωστό στέκι στον Λυκαβηττό, μακρυά απο αδιάκριτα βλέμματα, κάποια στελέχη της Χ.Α προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της οργάνωσης.
Στη μάζωξη, συμμετείχε και βουλευτής του κόμματος.
Εκεί λοιπόν αποφασίστηκε να προταθεί η ηγεσία της οργάνωσης, στον Νότη Σφακιανάκη! Οι προτείνοντες δικαιολόγησαν την πρότασή τους, με το επιχείρημα ότι ο γνωστός τραγουδιστής, δεν διστάζει να προβάλλει τις θέσεις της Χ.Α στο πολυπληθές ακροατήριο του, που αποτελείται κυρίως απο νέους. Οι ίδιοι επεσήμαναν μάλιστα ότι ο "Νότης" δεν διστάζει να θυσιάσει την καριέρα του, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης.
Οι κινήσεις αυτές, έφτασαν στ' αφτιά του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, αρχηγού... ο οποίος πνέει τα μένεα κατά των αποστατών, απειλώντας με χαρακτηριστικές εκφράσεις αυτούς που δρομολογούν ήδη την επόμενη "Χρυσή Ανατολή".
Πάντως ο "προτεινόμενος" για νέος ηγέτης, τ. λαικός βάρδος, την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε νέα παράσταση στο μαγαζί που εμφανίζεται, χαρακτηρίζοντας "ζώα" τους θαμώνες του και φανατικούς οπαδούς, γιατί "ψηφίζετε αυτούς τους πολιτικούς"
Το αναπαράγω, γιατί ήταν αρκετά τα "πουλάκια" που μου τιτίβισαν τα της συνάντησης...   
"ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ"
http://www.efenpress.gr/2014/01/blog-post_4828.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive