Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ι΄ Έκκληση για να απελευθερωθούν οι μοναχές. ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση του Πατριάρχη Αντιοχείας είχαμε πριν από λίγη ώρα για το θέμα της απαγωγής των μοναχών από το μοναστήρι της Αγίας Θέκλας στη Μααλούλα της Συρίας. Ο κ. Ιωάννης κάνει αγωνιώδη έκκληση για την απελευθέρωσή τους.
“Απευθύνω έκκληση προς το σπόρο της συνείδησης που φυτεύτηκε από τον Θεό σε όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των απαγωγέων, για να απελευθερωθούν οι αδελφές”  τονίζει. 
Κάνει ακόμη έκκλησή προς τη διεθνή κοινότητα “και προς όλες τις άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο” όπως αναφέρει, για να απελευθερωθούν οι αδελφές της Αγίας Θέκλας και τα ορφανά που κρατούνται από χθες. "Το να κρατάτει κανείς ομήρους καλόγριες θεωρείται κατάφωρη παραβίαση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων και αντιτίθεται στον ήχο της προσευχής για ειρήνη σε όλη τη Συρία και συνολικά στην Ανατολική Μεσόγειο”.... καταλήγει ο Πατριάρχης. 
Παρακάτω δείτε βίντεο από την επίσκεψη του προέδρου Άσσαντ και της συζύγου του Άσμα στο Μοναστήρι της Αγίας Θέκλας το 2011.
Εκεί ο πρόεδρος είχε συνομιλία με την Ηγουμένη Πελάγια που απήχθει από τους αντάρτες, ενώ έπαιξε και με τα ορφανά χριστιανόπουλα την Μονής.
agioritikovima.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας κ. Βαρθολομαίος τι κάνει κ. Καρατζαφέρη;Τον Κινέζο;Τα ισλαμοφασιστικά κτήνη σφάζουν,δολοφονούν και βιάζουν Ελληνορθόδοξους και χριστιανούς και δεν λέει τίποτα.Γιατί;Τι ρόλο παίζει ο ηγέτης της Ορθοδοξίας μας;Αν γινόταν κάτι παρόμοιο εις βάρος μουσουλμάνων θα είχε ταράξει το σύμπαν ο ηγέτης μας.Καλά ο τουρκοαλβανός αριστερός πράκτορας Ιερώνυμος με το δίκαιο του δεν μιλάει διότι οι ισλαμοφασίστες είναι δικοί του, ο άλλος τι κάνει,του έχουν μπουκώσει το στόμα και αυτουνού όπως και της Ανθελληνικής κυβέρνησης τα ντόλαρς της φασιστικής Σαουδικής Αραβίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive