Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Έφυγε απο τους ΑΝΕΛ προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ.

Ανήκει σε εκείνα τα στελέχη της ΝΔ που εντάχθηκαν πέρσι στους ΑΝ.ΕΛ μετά από αγώνα 30 ετών μέσα από τις τάξεις της ΝΔ , έναν αγώνα που προδόθηκε αφού η σημερινή κυβέρνηση έχει Αντιπρόεδρο τον κ. Βενιζέλο και σχεδόν 20 υπουργούς προερχόμενους από το (εξαερωμένο) ΠΑΣΟΚ… 
Η κ. Θ. Πλακά πίστεψε πέρσι στις διακηρύξεις των ΑΝ.ΕΛ και εντάχθηκε σε αυτούς ,για να αποχωρήσει όμως πριν λίγες μέρες αποστέλλοντας μια ιδιαιτέρως καυστική ( και εύγλωττη ) επιστολή στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Καμμένο. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γνωρίζουν την κ. Θ. Πλακά ως στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ως άνθρωπο που δίνει χρόνια αγώνα για την διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Η κ. Πλακά συνάντησε τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη και τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί επί χρόνια στην ΓΓ Αθλητισμού, καθώς και για τις “κλειστές πόρτες” που βρίσκει μπροστά της από κόμματα που είχαν δεσμευτεί δημοσίως ότι θα ασχοληθούν με την σωστή χρήση του δημοσίου χρήματος.... Αναγνωρίζοντας τον αγώνα του ΛΑΟΣ και του Προέδρου του σ’ αυτόν τον τομέα η κ. Πλακά εντάχθηκε στην Πατριωτική Παράταξη μέσα από την οποία θα συνεχίσει πλέον τον τίμιο αγώνα που επί χρόνια κάνει.
Αναρτήθηκε από Εnhmerosh Antikeimenikh 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive