Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Στουρνάρας: "Η -μαμά- τρόικα δεν δέχθηκε την μείωση του φόρου στο πετρέλαιο". Κι εσείς παρά το ότι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Έλληνες, την ΑΚΟΥΤΕ!! Ε, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ; ΒΙΝΤΕΟ



Κατηγορηματικά αντίθετος στην μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών αμέσως μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των υπουργών Υγείας και Ενέργειας. «Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, αλλά δεν μειώνουμε τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Στουρνάρας και ... ΒΙΝΤΕΟ>>
πρόσθεσε ότι με την «διεύρυνση των κριτηρίων καλύπτουμε τον μισό πληθυσμό». Ο υπουργός Οικονομικών παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία προκειμένου να αποδείξει πως στο μέτρο είναι πετυχημένο. «Πατάξαμε το λαθρεμπόριο στα καύσιμα και αυτός είναι ο στόχος». 
Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να κάνουν αίτηση προκειμένου να λάβουν το επίδομα θέρμανσης. Ο υπουργός Οικονομικός πρόσθεσε επίσης πως η τρόικα είχε αρνηθεί την μείωση του φόρου στο πετρελαίου θέρμανσης, ενώ δεν έχει ενημερωθεί για την διεύρυνση των κριτηρίων. «Η εξίσωση του φόρου πετρελαίου δεν ήταν ένα αίτημα μόνο της τρόικας αλλά και πολλών κυβερνήσεων, αλλά καμία δεν τόλμησε να το κάνει».
Από την πλευρά του ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης κάλεσε τους πολίτες και κυρίως εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές και όχι τζάκια «Οι πολίτες να σκεφτούν καθαρά και να χρησιμοποιούν καθαρή ενέργεια. Να εκμεταλλευτούν το δωρεάν ρεύμα που παρέχεται σε όσους ανήκουν στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ οι οποίοι φτάνουν τις 470 χιλιάδες» 

Ο υπουργός Υγείας Ά. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το «μέτρο της εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης είναι απολύτως πετυχημένο. Ο υπουργός Οικονομικών μας παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive