Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ + Ν.Δ.= Α.Ε. ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ “ΚΑΡΦΩΜΑ” ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ:Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ!

samaras-gynaika-dikhgorou

Περίεργα παιχνίδια παίζονται πίσω από την σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για εκβίαση και παθητική δωροδοκία! Το makeleio.gr αποκαλύπτει πως σύζυγος του δικηγόρου Άγη(Αγαμέμνονα) Τάτση που εκπροσωπεί την θιγόμενη εταιρεία , είναι η Δέσποινα Μπακάλη, υποψήφια βουλευτής Β΄Αθηνών με τη Ν.Δ και υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος της Λ.Συγγρού(στη φωτό αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά). Συγκεκριμένα...
είναι σύμβουλος επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά ο Άγης Τάτσης είναι επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου.
dikigoros-agis-tatsis
Στην φωτογραφία ο δικηγόρος Άγης Τάτσης . Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive