Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ. Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν σήμερα την ζωή τους και 63 τραυματίστηκαν στην πόλη της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ από τον εκτροχιασμό ενός τρένου του προαστιακού σιδηρόδρομου North Metro, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων βόρεια του σταθμού Σπάιτεν Ντάιβιλ στην περιοχή του Μπρονξ, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης.
Δείτε στο χάρτη την περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα...


 

Οι 11 από τους 63 τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι 6 σε σοβαρή κατάσταση, πρόσθεσε η πυροσβεστική υπηρεσία. Δεκάδες πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος και βοηθούν τους ανθρώπους να βγουν από τα συντρίμμια.



Τα πέντε από τα επτά βαγόνια του τρένου αυτού της Γραμμής Χάντσον του προαστιακού σιδηρόδρομου Metro North εκτροχιάστηκαν βόρεια του Μανχάταν, γράφει επικαλούμενη τις αρχές των μεταφορικών μέσων η New York Post.



Ένας τακτικός επιβάτης της γραμμής δήλωσε στην εφημερίδα ότι του φάνηκε πως το τρένο κινείτο ταχύτερα σήμερα απ'ό,τι συνήθως καθώς πλησίαζε στην στροφή για να μπει σε τοπικό σταθμό.

 

Η λειτουργία της γραμμής αυτής, η οποία ενώνει την πόλη της Νέας Υόρκης με τα προάστιά της, ανεστάλη λόγω του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive