Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θα "καθαρίσει" η Δικαιοσύνη το αίσχος; Στην εισαγγελία Πρωτοδικών η χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, τη μηνυτήρια αναφορά που είχε κατατεθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη χρηματοδότηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο 2000-2013....

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν τη διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση των δύο πολιτικών κομμάτων από τραπεζικά ιδρύματα. Στη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για τα δάνεια που έχουν λάβει από τραπεζικά ιδρύματα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ την ανωτέρω περίοδο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού Τύπου, στα οποία επισημαίνεται ότι δόθηκαν τραπεζικές χορηγήσεις χωρίς οιαδήποτε εμπράγματη ασφάλεια, καθώς και ότι μοναδική εξασφάλιση για την αποπληρωμή των δανείων αποτελούν οι επιχορηγήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Αναφορικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ, η μηνυτήρια αναφορά των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συσχετιστεί με την ήδη ανοιχτή δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί για τα οικονομικά κενά που καταγράφονται στα λογιστικά πορίσματα των ελεγκτικών εταιρειών.
Φωτο: Το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive