Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ; *ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Διαβάσαμε στο Διαδίκτυο, ότι από έρευνα που έγινε από το taxalia στη βιβλιογραφία και τον τύπο της εποχής οι νεκροί στο Πολυτεχνείο ήταν 24 και εκτός αυτού. 
Σας πληροφορούμε ότι ο τότε αδέκαστος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ Τσεβάς που διενήργησε εμπεριστατωμένη έρευνα είχε διαρρεύσει  από το πόρισμά του, ότι εντός Πολυτεχνείου ουδείς νεκρός υπήρξε, αλλά 12 νεκροί από αδέσποτες εκτός αυτού. 
Μάλιστα όταν εκλήθησαν από το ΤΕΕ (Πρόεδρό του κ Κουλουμπή  και υπουργό ΔΕ κ Μαγκάκη) οι οικογένειες που είχαν νεκρό στο Πολυτεχνείο να υποβάλουν δικαιολογητικά για σύνταξη, τιμής ένεκεν, ουδείς προσήλθε. 
Το ύποπτο όμως είναι ότι ο κ Τσεβάς απέθανε αιφνιδίως  και το πόρισμά του ανακοινώθηκε ότι χάθηκε. 
Ιδού πεδίον λαμπρό έρευνας  για το taxalia 
ΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ εα

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελες να είχε χαθεί το πόρισμα Τσεβά επειδή δεν σε συμφέρει. Μια χαρά υπάρχει και απαριθμεί μια σειρά από νεκρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λέει ότι κανείς σπουδαστής δε φονεύθηκε μέσα στο Πολυτεχνείο όπως παραμυθιάζει το αριστερό σκυλολόι τα παιδιά μας στα άθλια σχολεία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive