Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες. ΒΙΝΤΕΟ

Αστατος ο καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες όπως συμβαίνει τώρα στα Νότια της Αττικής όπου άνοιξαν οι καταρράχτες τ` ουρανού με ασταμάτητες αστραπές & βροντές και βροχή με το .. τουλούμι. Περιμένουμε και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως την Ήπειρο, το Βόρειο Ιόνιο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες περιμένουμε και την Πέμπτη....
καθώς ο φονικός κυκλώνας της Σαρδηνίας κατευθύνεται και στη χώρα μας πιο εξασθενημένος όμως και με ηπιότερα φαινόμενα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive