Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

(ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 !) Βίντεο ΣΟΚ: Λευκή γυναίκα λιθοβολείται γuμνή μέχρι θανάτου στη Νότια Αφρική...!!! Σε λίγο ΚΑΙ στην Ελλάδα των ... "προοδευτικών"



Τη νεαρή λευκή γυναίκα την έχουν γδύσει και πετάξει στη μέση του δρόμου. Αφρικανοί με τσιμεντόλιθους και κλωτσιές τη χτυπούν μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου.
Το βίντεο κόβει ανάσες και εξοργίζει ακόμα και τον πιο ψύχραιμο...


1 σχόλιο:

  1. Τι εχουν να πουν επι τουτου τα κωλοκομματα του συνταγματικου τοξου; Δεν ντρεπονται για τις ανωμαλες ιδεες τους; Θελουν να εξομοιωσουν τους Ελληνες με το καθε υπαναπτηκτο τριτοκοσμικο σκουπιδι που μετεφεραν στην Ελλαδα για να την εξαφανισουν. Μεγαλυτερα ρατσιστικα καθαρματα απο τους βουλευτες και στελεχη αυτου του ανθελληνικου τοξου δεν υπαρχουν. Οσοι εισαστε ηλιθιοι, ανθελληνες και δεν ενδιαφερεστε για το μελλον των παιδιων σας ξαναψηφιστε τους. Εξω οι ανθελληνες και οι εποικοι απο την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive