Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Και να θέλουμε να το ξεχάσουμε & να τον συγχωρήσουμε δεν μας αφήνει.Άδωνις: «Είμαι ο πιο μνημονιακός βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, με διαφορά!» (2 Video)

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ενικός», προκάλεσε η παρατήρηση άνεργου και ανασφάλιστου πολίτη, ότι από «αντιμνημονιακός» έγινε «μνημονιακός». «Με έχετε μπερδέψει με άλλον», είπε ο Άδωνις. «Είμαι ο πιο μνημονιακός βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, με διαφορά!». Όπως ανέφερε, θεωρεί βρισιά να τον χαρακτηρίζουν αντιμνημονιακό: «Με είπατε αντιμνημονιακό, για ‘μένα είναι βρισιά!», είπε. Και καθώς δεν μπορούσε να ηρεμήσει από την... «προσβολή» να τον χαρακτηρίσουν «αντιμνημονιακό», μονολόγησε: «Μα να με πει και αντιμνημονιακό, αυτό δηλαδή κάνει για δικαστήριο. Για ποιον με περάσατε;»… (To βίντεο είναι από το enikos.gr)>>
 ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

1 σχόλιο:

  1. Μα ειναι αποφοιτος της σχολης πολιτικων ΠΑΝ-ΣΙΚ!!!! Γιατι εκπληττεσθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive