Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Άρθηκε η ασυλία των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τίθενται στη διάθεση της Δικαιοσύνης

Αίρεται η ασυλία των έξι βουλευτών της Χρυσής ΑυγήςΤην άρση της ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Βουλή μετά από ψηφοφορία. Αναλυτικότερα ήρθη η ασυλία των Ευσταθίου Μπούκουρα, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, στο αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών Π. Ηλιόπουλο, Ε. Μπούκουρα και Γ. Γερμενή, 246 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, που είναι του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Για τους συγκεκριμένους βουλευτές ανοίγει πλέον ο δρόμος, προκειμένου να τους απαγγελθεί η κατηγορία για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και να κληθούν σε απολογία....

Για τον Η. Παναγιώταρο αίρεται η ασυλία για δύο παλαιότερες υποθέσεις του η πρώτη με 247 ψήφους υπέρ και η δεύτερη με 246 ψήφους υπέρ και ένα «παρών» που είναι του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο.

Για τον Ηλ. Κασιδιάρη αίρεται η ασυλία για παλαιότερη υπόθεση με 247 ψήφους υπέρ. Για τον Χρ. Αλεξόπουλο αίρεται η ασυλία με 246 ψήφους υπέρ και ένα «λευκό».

Στους βουλευτές διανεμήθηκε ένα ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όλων των βουλευτών, για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας τους και οι βουλευτές ψήφισαν «ναι», «όχι», ή «παρών». Διανεμήθηκε και «λευκό» ψηφοδέλτιο.

Η ψηφοφορία ήταν ονομαστική, αλλά δεν ήταν μυστική, καθώς τα ψηφοδέλτια παραδίδονταν από τους βουλευτές στη γραμματεία και δεν χρησιμοποιήθηκε κάλπη.

Από την ονομαστική ψηφοφορία απουσίαζαν οι πολιτικοί αρχηγοί κκ. Αντ. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Αλ. Τσίπρας και η Α. Παπαρήγα, ενώ πήραν μέρος οι κ.κ. Π. Καμμένος και Φ. Κουβέλης. Συνολικά απόντες ήταν 38 βουλευτές συν τους 18 της Χρυσής Αυγής.

Η Ολομέλεια απέρριψε το αίτημα για την άρση της ασυλίας του βουλευτή Ιωάννη Αμανατίδη (ΣΥΡΙΖΑ) με 4 υπέρ, 242 κατά, 1 παρών. Αποφάσισε όμως την άρση ασυλίας για τους κ.κ. Χρήστο Κέλλα (ΝΔ) με 195 ψήφους υπέρ, 42 κατά, 10 παρών και του Μιχάλη Ταμήλου (ΝΔ) με 185 υπέρ, 45 κατά, 17 παρών για πρώτη υπόθεσή του και ακόμη με 194 υπέρ, 30 κατά και 15 «παρών» για δεύτερη υπόθεσή του.

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟ ΟΥ ΠΟΙΕΙ! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive