Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

500 εκ. ευρώ οι επιδοτήσεις σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ από το 1974!

Με 235 «ΝΑΙ» από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και ορισμένων εκ των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Είναι η πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση που καταργείται η χρηματοδότηση ενός κόμματος της Βουλής! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το κόμμα αυτό έχει εισπράξει μόλις 500.000 ευρώ, ενώ αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση της χρηματοδότησής του έχουν εισπράξει κάπου μισό δισ. ευρώ! Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν οι ΚΟ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και αρκετοί ανεξάρτητοι, ενώ ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν....
«Παρών». Από την διαδικασία της ψηφοφορίας απείχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν την αναγνωρίζουν και την θεωρούν παράνομη και αντισυνταγματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive