Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Την Πέμπτη η απολογία του «υπαρχηγού» Χρήστου Παππά (video) - Μία ακόμη σύλληψη



Την Πέμπτη η απολογία του «υπαρχηγού» Χρήστου Παππά (video) - Μία ακόμη σύλληψη. Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από τον Ειδικό Ανακριτή Διαφθοράς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Νωρίτερα, του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή....
Ο βουλευτής, κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, δήλωσε κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο «διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται». Ο κ.Παππάς θα παραμείνει κρατούμενος, όπως και οι συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση, στη ΓΑΔΑ, μέχρι την απολογία του. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος θα απολογηθεί την Τετάρτη αντί της Τρίτης που αρχικώς είχε προγραμματιστεί. Νωρίτερα είχε μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο Χρ. Παππάς παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς αναζητείτο από τις Αρχές για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Λίγο πριν μπει στο εισαγγελικό γραφείο, φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία «μην τους πιστεύετε, είναι ψεύτες. Είναι κατοχική κυβέρνηση. Ζήτω ο εθνικισμός». Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αναζητείτο για περίπου 24 ώρες από την αστυνομία, καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. «Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει», δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί. Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους, «Είμαι απολύτως ελεύθερος».Κατά την είσοδο του φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό. Με τη σύλληψή του κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive