Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, το cosplay και το One Piece. Ναι, ο Μπουτάρης κάνει cosplay! BINTEO



Φαίνεται λίγο περίεργο να βλέπεις τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να μεταμορφώνεται σε Sanji.  Ο Sanji είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του διάσημου πειρατικού manga και άνιμε, One Piece. Είναι ο σεφ του πλοίου και αθεράπευτα ερωτιάρης! Πρέπει να του φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα μια ομιλία που είχαν προγραμματίσει οι Mangatellers... BINTEO>>


 [μια ομάδα που φτιάχνει manga online] στο δημαρχείο στο πλαίσιο του Run Thessaloniki 2013 and Japanese Anime Marathon Day αφού λίγο πριν ξεκινήσουν τους ζήτησε να τον βάψουν για να κάνει κι αυτός cosplay. Μάλιστα επέμενε να του φτιάξουν και τα φρύδια όπως του Sanji. Σκέφτομαι ποιανού άραγε ιδέα ήταν να τον κάνει Sanji; Δεν είναι πετυχημένο;   Κι όπως φωνάζει συνέχεια ο Luffy στο One Piece x100       πάντα ήθελα να ποστάρω αυτό το βίντεο και τώρα βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία: *Cosplay: ένα παιχνίδι ρόλων με ρούχα. Όσοι συμμετέχουν φοράνε ρούχα και αξεσουάρ [που συνήθως τα ράβουν και τα φτιάχνουν μόνοι τους] για να μοιάσουν με την παραμικρή λεπτομέρεια στην φιγούρα ενός αγαπημένου τους ήρωα από manga, άνιμε, κόμικ ή βιντεοπαιχνίδι. 

 www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive