Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας πόλεμος, δυο email και ένας... αγωγός..

Κοιτάξτε πως κοροϊδεύουν την ανθρωπότητα, ελπίζω να βγάλετε νόημα:
Email που διέρρευσαν φέρεται να έχουν αποδείξει ότι ο Λευκός Οίκος έδωσε το πράσινο φως για μια χημική επίθεση όπλων στη Συρία που θα μπορούσε να κατηγορηθεί γιαυτό, το καθεστώς του Ασάντ και με τη σειρά τους προωθούν την διεθνή στρατιωτική δράση στην κατεστραμμένη χώρα. 

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα περιέχει μια ανταλλαγή email μεταξύ δύο ανωτέρων υπαλλήλων σε βρετανική βάση Britam Άμυνας, όπου ένα σχέδιο "που εγκρίθηκε από την Ουάσιγκτον", σκιαγραφείται εξηγώντας ότι το Κατάρ θα 
χρηματοδοτήσει επαναστατικές δυνάμεις στη Συρία να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα
Εδώ είναι το κείμενο του e-mail, σύμφωνα με την έκθεση:
«Phil ... Έχουμε μια νέα προσφορά. Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Qataris προτείνει μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον .
«Θα πρέπει να παραδώσει ένα CW στην Χομς, ένας σοβιετικός προέλευσης g-shell από τη Λιβύη παρόμοιες με αυτές που Άσαντ θα πρέπει να έχουν.....

«Θέλουν να μας κάνουν να αναπτύξετε ουκρανική προσωπικό μας που θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να κάνει μια εγγραφή βίντεο.
«Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά με τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια.
Η γνώμη σας;
«Με φιλικούς χαιρετισμούς, David.
- Η αιτία του πολέμου είναι να αποτραπεί η κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου,που συμφωνήθηκε μεταξύ Ιράν-Ιράκ και Συρίας,για μεταφορά φθηνού φυσικού αερίου στην Ευρώπη,με άμεση σύνδεση υποθαλάσσια Συρίας-Ελλάδος και βόρεια μέσω της Τουρκίας στην Ευρώπη. 
Φυσικά αντιδρούν τα Αραβικά Εμιράτα με πρωτεργάτη το Κατάρ (βλέπε κοινές αεροπορικές ασκήσεις Ελλάδος-Κατάρ),η Ψωροκώσταινα όπου φυσάει εβραϊκός αέρας,και φυσικά το δεξί βαρύ χέρι του Ισραήλ οι Γαμ@@@νες Πολιτείες,συγχωρήστε μου την έκφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive