Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μας πήρε η "ανάπτυξη" και μας σήκωσε. Φεύγει ΕΚΤΟΣ Ελλάδος ΚΑΙ η "ΒΙΟΧΑΛΚΟ"

Εκτός Ελλάδος μεταφέρει την έδρα της η ΒιοχάλκοΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ! Εκτός Ελλάδος μεταφέρει την έδρα της μια σημαντική μονάδα της ελληνικής βιομηχανίας.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει χρηματοδότηση με ευνοϊκότερους όρους, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία για τη διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση από την Viohalco S.A., εταιρεία συμμετοχών θυγατρική του ομίλου με έδρα το Βέλγιο. Οι μέτοχοι Βιοχάλκο θα ανταλλάξουν τις μετοχές τους με εισηγμένες μετοχές της απορροφώσας εταιρείας Viohalco SA που θα διαπραγματεύονται...

στο χρηματιστήριο Euronext των Βρυξελλών. H σχέση ανταλλαγής προσδιορίσθηκε σε 1 μετοχή της Viohalco SA για κάθε 1 μετοχή... της Βιοχάλκο. Η συγκεκριμένη αναδιάρθρωση στοχεύει στην ενίσχυση της κεφαλαιακής δομής της Βιοχάλκο, στην αμεσότερη πρόσβασή της στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων και στη δημιουργία ενός βραχίονα χρηματοοικονομικής στήριξης των θυγατρικών της εταιρειών.

Οι θυγατρικές παραγωγικές εταιρείες της Βιοχάλκο θα παραμείνουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive