Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορίες για απόλυση του Δελαστίκ από το "Έθνος"

Τις τελευταίες ώρες, διακινούνται πληροφορίες, ότι η εφημερίδα "Έθνος", απέλυσε τον αριστερό, και αξιολογότατο αρθρογράφο, Γιωργο Δελαστικ.
Το "Έθνος", είχε κατακεραυνώσει τον αρθρογράφο του, που με άρθρο του, στην εφημερίδα "Πριν", έγινε αιρετικός, και παρουσίασε την πολιτική άποψη ότι οι κύριοι Εχθροί της Δημοκρατίας είναι η σημερινή κυβέρνηση, που από κάποιους παρουσιάστηκε ως προσπάθεια απενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής. Είναι ηλίθιο, βέβαια, να καταλογίσει στον αριστερό Γιώργο Δελαστίκ, οποιαδήποτε ανοχή στην Χρυσή Αυγή. Είναι γνωστό, ότι ο ο αρθρογράφος πρόσκεινται στον χώρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και συγκεκριμένα του ΝΑΡ ενός χώρου και που πρωταγωνιστεί στον αντιφασιστικό αγώνα, αλλά και το 1998, μέλος του ΝΑΡ, ο Δημήτρης Κουσούρης χτυπήθηκε από τον "Περίανδρο" τότε ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής! Το "Εθνος" του Μπόμπολα, της διαπλοκής και το όργανο στήριξης της μνημονιακής κυβέρνησης, ενοχλούνταν καιρό από την παρουσία του  Δελαστικ, ο οποίος έκανε επιθέσεις σε όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις... με σοβαρό και εύστοχο τρόπο, και ήθελε να τον ξεφορτωθεί! Απλά, θεώρησε ότι τώρα, με την παρεξήγηση των προθέσεων του με το τελευταίο του άρθρο, θα το σέρβιρε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive