Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Άρθρο Πούτιν για διπλωματική λύση στη Συρία

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Times, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας απευθύνει έκκληση για διπλωματική λύση στη Συρία και προειδοποιεί ότι ένα χτύπημα των Αμερικάνων θα έχει ως αποτέλεσμα «επιπλέον αθώα θύματα και κλιμάκωση της κατάστασης»...

«Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η συριακή κυβέρνηση δέχθηκε να θέσει υπό διεθνή έλεγχο τα χημικά της οπλοστάσια και στη συνέχεια να τα καταστρέψει», αναφέρει συγκεκριμένα ο Βλαδιμίρ Πούτιν.
Ο Πούτιν ξεκαθαρίζει πως κανείς δεν έχει αμφιβολίες σχετικά με τη χρήση δηλητηριωδών αερίων από τη Συρία, αλλά υποστηρίζει ότι «υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πιστέψει κανείς ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν από το συριακό στρατό, αλλά από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης για να προκαλέσουν την επέμβαση των ξένων δυνάμεων».
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στη Γενεύη με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο πλαίσιο κρίσιμων επαφών που θα επικεντρωθούν στο ρωσικό σχέδιο για την καταστροφή των συριακών χημικών όπλων.
 http://rizopoulospost.com/arthro-poytin-gia-diplwmatikh-lysh-sth-syria/#ixzz2ep7ONEOH
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive