Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑ.Ο.Σ.ΚΑΙ ΝΕ.Ο.Σ. ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ












Aντιπροσωπία της Κεντρικής Διοίκησης του ΛΑ.Ο.Σ. υπό τον Γραμματέα Πολίτικου Σχεδιασμού ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξη Οικονόμου με συμμέτοχη της ΝΕ. Ο.Σ  με την Αντιπρόεδρο Δήμητρα Κούτρα, τον Υπεύθυνο Ιδεολογικού Βασίλη Πλιάτσικα, μέλη και φίλοι και στελέχητου κόμματος και της Νεολαίας,  συμμετείχαν στην εκδήλωση για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στον Τύμβο των Σαλαμινομαχών στη Σαλαμίνα σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ....

Στην εκδήλωση μνήμης του θριάμβου των ενωμένων (από 23 Δήμους ) ηρωικών Σαλαμινομαχών το 480 π.χ. κατά της τότε τρόικας του Ξέρξη και των Περσών, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Α. Οικονόμου, ενω παράλληλα εκφωνήθηκε δυνατά -μόνο απο το Κόμμα μας- το ενωτικό σύνθημα “Όλους Εμάς Ενώνει η Ελλάς!” που χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρόντες στην τελετή.



Στεφάνι κατέθεσε και η Δημοτική Επιτροπή Σαλαμίνας του ΛΑ.Ο.Σ από τον Πρόεδρο της Χρ. Πατάπη, με συμμετοχή και μελών της Δ.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive