Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

"Ανάπτυξη" Ουρές, ένταση ατελείωτη ταλαιπωρία στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας. Δείτε τις φωτογραφίες

Ατελείωτη ταλαιπωρία στον ΟΑΕΔ ΚαλλιθέαςΑπό πολύ νωρίς τα ξημερώματα οι πολίτες είχαν αρχίσει να σχηματίζουν ουρά έξω από τον ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα προκειμένου να εγγραφούν στα μητρώα ανέργων ή να πάρουν το επίδομα. 
Οι ώρες αναμονής, η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός οδήγησαν σε στιγμές έντασης με τους πολίτες να φτάνουν να διαπληκτίζονται για το χαρτάκι της προτεραιότητας.  Τις εικόνες μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters, συμπληρώνοντας μια αναφορά από τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου στο πρακτορείο πως η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης και πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της δίχως να επιβαρύνει περαιτέρω όσους τη στηρίζουν σήμερα, μέσω της βελτίωσης των όρων δανεισμού της και επιστρέφοντας, πιθανώς τον επόμενο χρόνο, στην ομολογιακή αγορά.
Δείτε τις φωτογραφίες... 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive